Egyedi bútorok Tömörfából

3d Bútorterv - egyedi fa bútorok a gyártása

Tervezzünk együtt!

Igény szerint elkészítjük tömörfa bútorát. Ha megálmodta, mi 3D látványtervet készítünk, hogy a végeredmény biztosan olyan legyen, amit szeretne. Bármilyen fából választhat, legyen az tölgyfa, bükkfa, nyírfa, diófa, stb. Küldjön nekünk fényképet, vagy rajzot a kért bútorról! Segítünk megvalósítani.

  • Méretarányos, díjmentes látványterv
  • Egyedi elképzelések megvalósítása
  • Választható alapanyagok

Néhány egyedi fabútor:

kattintson a képekre a nagyobb mérethez


Látványtervek egyedi tömörfa bútorokról:

kattintson a képekre a nagyobb mérethez


 

Kattintson a kérdésekre a válaszokért:

Mi a megrendelés menete?

1. Küldjön nekünk egy rajzot a méretekkel, vagy írja meg nekünk, hogy mit szeretne, válasszon színt, illetve alapanyagot:

 

2. Mi elkészítjük a látványtervet a megadott információk alapján:


3. Ha megfelelőnek találja a végeredményt, akkor elindíthatjuk a gyártást. Ilyen egyszerű :) ................. (bővebb infó a megrendelésről: index.php/szallitas-es-fizetes )

Mit jelent, hogy egyedi tömörfa bútor?

A tömeggyártással készült bútorok mérete szabványos, így valószínű nem fog teljesen illeszkedni az Ön lakásába. A sokrétű igényeket a tömeggyártással készült bútorok már sokszor nem tudják kielégíteni. Így sok terhet levesz saját válláról, amennyiben az egyedi bútor mellett dönt, hiszen a tervezett helyre tökéletesen illeszkedni fog és pontosan olyan lesz, amilyet szeretne. Kompromisszumok nélkül.

A háromdimenziós látványterv ingyenes?

Igen! A háromdimenziós látványterv nem kerül semmibe Önnek, ha velünk készítteti el bútorát! Célunk, hogy Ön teljesen elégedett legyen!

Ha nem tetszik a látványterv, lehet újat kérni?

Igen! Természetesen! Célunk, hogy Ön minél elégedettebb legyen új bútorával!

Lehet változtatni menetközben is?

Amennyiben Ön már elfogadta a látványtervet, csak kisebb átalakításokat tudunk véghezvinni, hiszen az alapanyagokat már beszereztük és a munkafolyamatok megkezdődtek.

Milyen típusú fát választhatok?

Bármilyen fából tudunk gyártani bútort. Alapból nyírfából és gőzölt álgesztes bükkfából gyártunk, de természetesen kérheti például diófából, tölgyfából, cseresznyefából, stb.

A bútort nekem kell összeszerelni?

A legtöbb bútort igyekszünk egyben gyártani, ha erre nincs lehetőségünk a méretek miatt, akkor tudunk segíteni az összeszerelésnél is (bővebb info: index.php/szallitas-es-fizetes)

Mennyi ideig tart körülbelül egy bútor legyártása és összeszerelése?

Ez nagyrészt a bútor bonyolultságától, méretétől és a kiválasztott bútoranyagok ritkaságától függ. A konzultáció és a bútor pontos megtervezése után árajánlatunkkal egyidőben informáljuk Önt annak legyártási és beszerelési idejéről is. Átlagosan a szállítási időnk 4-6 hét.

ITT ÍRHAT NEKÜNK:

Mellékletek feltöltése

Infinitodesign - Copyright © 2012

Mellékletek feltöltése