Konyhák Gardróbok megrendelése esetén 3 munkanap alatt látványtervet és árajánlatot készítünk.

INFINITO - konyhák


Az INFINITO-Konyhák minden esetben minőségi Blum szerelvényekkel készülnek, a legjobb gyártók kiegészítőivel ötvözve. Három fő kategóriában, minden egyéni kérést kielégítve a gyártó garanciájával.
Kérje ingyenes árajánlatunkat.

Milyen felületeket használunk a bútorkészítés során?

Akril frontok 

2mm vastag akrill réteg a hordozó felületen, rendkívül magas kopásállóság, sérülés esetén polírozható. Tükörsíma felület, a legexkluzívabb konyák ebből az alapnyagból készülnek. Szerelvények, választható opciók.

 

 


Fényes frontok

1 mm vastag dekor réteg a hordozó felületen, kevésbé tükörfényű mint az akrill, olcsóbb de ugyanolyan dekoratív lehet. Szerelvények,válsztható opciók.

 

 

 


Emotion bútorlap frontok

Nagy múltú Olasz és Osztrák gyártók bútorlapjaiból készítjük ezeket a konyhákat. A palettán megtalálhatóak a furnérhatású, fadekoros, és a különleges felületek, így akár szövetmintás, fémhatású, vagy hagyományos faerezetű egyedi konyánk is lehet. Talán ez az alapanyag a legsokoldalúbb termék, gyönyörű bútorok születnek ezekből az anyagokból. Szerelvények, választható opciók.

 


A konyhai megvilágításról

Led világítás konyháknál

Exkluzív hatás, tökéletes munkafény, több színben ,aluprofillal szerelt kivitelben. Válasszon meleg vagy hidegfény közül és mesés hatás érhető el a konyha bármely részében.(Lábazat-pult-felsőszekrények)

 

 

 


Szerelvények-tartozékok

A legjobb minőségű tartozékok, kiegészítők akár 20 év garanciával.

 

 

 


ITT ÍRHAT NEKÜNK:

Mellékletek feltöltése

Infinitodesign - Copyright © 2012

Mellékletek feltöltése