Konyhák Gardróbok megrendelése esetén 3 munkanap alatt látványtervet és árajánlatot készítünk.

ötletek konyhákhoz kép

Infinito-Konyhák

Demo Image

Tolóajtós gardróbok

Demo Image

3D Tervezés

Konyhabútorok tervezése

Amikor valaki szeretné megvalósítani konyhabútorokkal kapcsolatos álmait, a legelső és legfontosabb dolog, egy átfogó (szakmai és emberi megközelítésű) beszélgetés a leendő ügyfél és a szakember között. Ez kiemelten fontos, hiszen egy hosszútávra tervező konyhastúdió alapja minden esetben a kommunikáció és a megbízhatóság.

Minden ügyfél elvárja a bútortervezése során az azonnali visszajelzést, a problémák kiküszöbölését, aminek a végeredménye egy mindent kielégítő komplett tervdokumentáció, melynek fontos része a 3D látványterv, ami előrevetíti a majdan készülő termék szépségét és hasznosságát. Szándékosan fogalmaztam így, ugyanis a mai konyhabútorok a funkcionalitáson túl a legtöbb esetben jól látható, fontos központi funkciót töltenek be az otthonokban, a lakás "ékköveként" jelennek meg.

Egy szó mint száz, az Európában kapható összes bútoripari alapanyag jelen van a magyar piacon, ezért egy jól felszerelt gyártó cég szinte bármilyen típusú konyhát képes előállítani (persze ha rendelkezik a megfelelő tervezési, gyártási, és nem utolsó sorban szépérzékkel), ami a modernkori bútorgyártásnál elengedhetetlen.

Az árakat tekintve azt gondolhatjuk, hogy a készterméket gyártó cég határozza meg azokat, de az esetek többségében az ügyfél dönthet minden költségről ami egy bútor gyártásakor felmerülhet. Így az adott minőségi szerelvények közül a legmegfelelőbb árú és műszaki specifikációjú kiegészítő választható.

Mi, az INFINITODESIGN-nál  törekszünk a fentiek összességét megvalósítani és minden termékünkben a legjobb gyártók szerelvényeit felhasználni. Ha Ön is szeretne egy szép bútort az otthonába, akkor keressen bennünket, akár e-mail-ben, telefonon vagy személyesen egy jó beszélgetésre, egy finom kávé vagy tea mellett.

BÚTOROK KÉSZÍTÉSÉNEK FOLYAMATA:
  1. Kapcsolatfelvétel: Telefonon, e-mail-ben, vagy személyesen.
  2. Első konzultáció:Elképzelések megbeszélése minták választása
  3. Látványtervezés, árajánlat készítés
  4. Szerződés, gyártás, beszerelés (A gyártási idő 4-8 hét)

 

Molnár Szabolcs
Tel.: 06 70 336 66 13
e-mail:

ITT ÍRHAT NEKÜNK:

Mellékletek feltöltése

Infinitodesign - Copyright © 2012

Mellékletek feltöltése